АПИС GDPR Инфо WEB - най-пълната и актуална информация за правната рамка на защитата на личните данни

АПИС GDPR Инфо WEB - най-пълната и актуална информация за правната рамка на защитата на личните данни

АПИС GDPR Инфо

 GDPR ИНФО предоставя най-пълната и актуална информация за правната рамка на защитата на личните данни. Модулът е интегриран с останалите правно-информационни продукти на АПИС, което гарантира бързото и ефективно търсене на необходимата информация.

Законодателство на ЕС

Всички действащи нормативни актове, уреждащи защитата на личните данни в ЕС.

Българско законодателство

Цялата българска нормативна уредба, отнасяща се до защитата на личните данни.

Практика на ЕС

Решенията на Съда на ЕС по прилагане на европейските разпоредби, регламентиращи защитата на личните данни.

Практика на държави-членки на ЕС

Решения на националните съдилища на държави-членки на ЕС, които третират материята по защитата на личните данни.

Практика на ЕСПЧ

Решения на Европейския съд по правата на човека, отнасящи се до нарушения на неприкосновеността на личния живот и по-специално неприкосновеността на кореспонденцията.

Практика, становища и указания на КЗЛД

Комисията за защита на личните данни има богата практика по прилагане на Закона за защита на личните данни и подзаконовите актове.

Българска съдебна практика

Практика на българските съдилища по казуси, свързани със защитата на личните данни.

Актове на Работната група по член 29

Указания и становища по прилагане на GDPR. Работната група е създадена в съответствие с член 29 от Директива 95/46/ЕО като независим европейски консултативен орган за защита на личните данни и неприкосновеността на личния живот.

Експертни разработки и образци

Практически ориентирани експертни теми по прилагане на разпоредбите на Общия регламент за защита на данните, разработени от специалисти в областта. Богата колекция от примерни образци на документи, които се изискват от GDPR.

  • Изглед: 5707
  • Производител : АПИС
  • Код на продукта : 210001
  • Наличност : В наличност
64 Продажби
  • 360,00 лв.
  • Без данък : 300,00 лв.

Тагове: Апис

Антивирусна програма Kaspersky Anti-Virus New -16%
Ние предлагаме пълната гама на продукти на Kaspersky Labs. Ако желаете повече информация подайт..
76,80 лв. 64,80 лв.
Без данък : 54,00 лв.
50 Продажби

Ние предлагаме над 20 модела сървъри от най-добрите производители: Сървър за всякакви цели или ..
За цена - Контакти
100 Продажби

Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фи..
349,20 лв.
Без данък : 291,00 лв.
42 Продажби

Microinvest Делта Pro е счетоводна система от ново поколение, която съчетава три важни фактора за ус..
349,20 лв.
Без данък : 291,00 лв.
99 Продажби

Ние предлагаме над 10 модела UPS от най-добрите производители APC и EATON: Подходящи за: Офис о..
За цена - Контакти
55 Продажби

Microinvest Делта Pro е счетоводна система от ново поколение, която съчетава три важни фактора за ус..
349,20 лв.
Без данък : 291,00 лв.
99 Продажби

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за пер..
349,20 лв.
Без данък : 291,00 лв.
30 Продажби

Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фи..
349,20 лв.
Без данък : 291,00 лв.
42 Продажби

Готови Интернет магазини -17%
Готови Интернет магазиниНие предлагаме напълно завършени Интернет магазини, подходящи са всички видо..
1 440,00 лв. 1 198,00 лв.
Без данък : 998,33 лв.
30 Продажби

Апис Регистър плюс Информационната система за лицата и фирмите   Съд..
618,00 лв.
Без данък : 515,00 лв.
109 Продажби

Микроинвест кодове за актуализации - 3 бр. - Visa, MasterCard, Ипей, EasyPay, B-Pay, PayPal, Банка.З..
208,80 лв.
Без данък : 174,00 лв.
280 Продажби

Микроинвест кодове за актуализации -  1бр. - Visa, MasterCard, ePasyPay, EasyPay, PayPal, ..
91,20 лв.
Без данък : 76,00 лв.
249 Продажби

Microinvest полага специални усилия за бързо и качествено обслужване на своите клиенти. Затова ние В..
23,28 лв.
Без данък : 19,40 лв.
187 Продажби

Микроинвест кодове за актуализации - 5 бр. - Visa, MasterCard, Ипей, EasyPay, B-Pay, PayPal, Банка.З..
302,40 лв.
Без данък : 252,00 лв.
161 Продажби

Microinvest Архиватор Pro е автоматична архивираща система за работа със сървъри, която осигурява сл..
115,20 лв.
Без данък : 96,00 лв.
113 Продажби

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...