ИНЖЕНЕРИНГ

Дриимс – електро е една от малкото фирми в България, които могат да изградят едновременно и изцяло електро обзавеждането, всички системи за сигурност и всички системи за комуникация започвайки от проекта, минавайки през окабеляването, доставката и монтажа на оборудването и пускането на системите в експлоатация.

Електро инсталации
Електро инсталации
Изгражда електо инсталации на промишлени обекти, офис сгради и еднофамилни къщи. Използва ел.материали и кабели преди всичко от български производители или от световно доказани производители като SIEMENS, Schneider Electric, Moeller, EATON, CHINT, Гамакабел и др. отговарящи на българските и европейски стандарти.

Алармени системи
Алармени системи
Изгражда алармени системи и системи за контрол на достъпа преди всичко на големи промишлени обекти, големи офис сгради и еднофамилни къщи. Използва оборудване на канадската фирма PARADOX. Системите са подходящи за използване без охрана, при жива охрана и при свързване със СОТ.

Видео наблюдение
Видео наблюдение
Изгражда системи за запис и видео наблюдение. Използва техника преди всичко производство на фирмите Sony, Panasonic, Samsung, HIKVISION, AVTECH, Geovision, Dahua

Пожароизвестяване
Пожароизвестяване

Проектира и изработва пожароизвестителни системи, които отговарят на българските и европейските стандарти. Използва пожароизвестителна техника от сертифицирани в България производители като HOCHIKI и българският производител УниПОС

Компютърни мрежи
Компютърни мрежи
Изгражда всички видове компютърни мрежи от типа LAN, MAN и WAN. Използва оптични и медни кабели Cat.5e , Cat.6, Cat.7 и оптични кабели на фирмите Qubs, AMP, BrandRax. Използва оборудване на Cisco, D-Link, Linksys, TP-Link и др. Притежава сертификат за проектиране и изграждане на компютърни мрежи с гаранция 25 години.

Телефонни мрежи
Телефонни мрежи

Изгражда както традиционни телефонни системи така и системи базирани на съвременната VoIP технология. Използва оборудване на Panasonic, Alcatel-Lucent , Cisco, и др.